Vill ni lära er att stöpa ljus?

Hej och varmt välkomna. Jag har något roligt att berätta. Vi är några mattanter som jobbar i skolbespisningen, och för att lära känna varandra lite bättre och hitta på något roligt på vår fritid, så anmälde vår chef oss på en kurs i att stöpa ljus. Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans när vi deltog i denna kurs som anordnas av ett företag som heter Ljusstöpet i Laholm. Vi hade verkligen roligt och så fick vi massor av nya kunskaper, så nu tänkte jag att jag ville berätta för er om dessa ljuskurser i Halmstad.  

 

Vill ni ha en riktigt trevlig stund tillsammans med era vänner eller arbetskamrater, och samtidigt få lära er någonting nytt, så är dessa ljuskurser i Halmstad den perfekta aktiviteten. Jag är riktigt stolt över mig själv för de fina ljus som jag har gjort. De har jag nu ställt hemma på ett bord, och jag vill inte tända ljusen för det är riktigt synd att låta de brinna ner. Ni som vill deltaga i någon av de kurser som anordnas kan höra av er till Ljusstöpet i Laholm. Är ni istället intresserade av att köpa vackra och hemgjorda ljus så har det här företaget en butik där de säljer dessa ljus. Den enorma kunskap och fleråriga erfarenhet som personalen på det här företaget har av att stöpa ljus är verkligen kunskaper de delar med sig av till oss som går på dessa ljuskurser i Halmstad. Det var faktiskt allt jag hade att berätta om Ljusstöpet i Laholm, och så hoppas jag att ni ska få några riktigt inspirerande och roliga timmar om ni väljer att gå en av deras kurser. Tack för att ni tog er tiden att komma in här och läsa!