Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering

Hej på er igen! Idag hade jag tänkt skriva ett inlägg för att berätta för er om att det finns en riktigt bra skönhetssalong i Älvsbyn att vända sig till om man är intresserad av att få hjälp med de flesta behandlingar inom skönhet och hälsa. Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering är namnet på den här salongen som jag tycker så mycket om. Jag jobbar på en restaurang, och det är så roligt att jag nu har lika snygga naglar som de andra servitriserna. 

 

Tyvärr tillhör jag den där kategorin av människor som har sköra naglar som aldrig lyckas växa ut mer än några millimeter innan de flagar och spricker i topparna. Jag trodde det var mitt öde att få nöja mig med kortklippta och tråkiga naglar. En dag surfade jag på nätet och hamnade då på en hemsida som visade sig tillhöra Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering, och det kändes som om att det här företaget vände sig direkt till mig. Jag har nu varit på den här skönhetssalongen i Älvsbyn och fått hjälp med både nagelförstärkning och nagelförlängning. De har så mycket att erbjuda vilket gör att jag ville skriva om det här företaget här i bloggen. Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering erbjuder de flesta typer av behandlingar inom skönhet och hälsa när det gäller naglar, piercing, fransar & micropigmentering. De kan även utföra andra skönhetsbehandlingar. Det är verkligen ett speciellt företag, för jag fick ett fint bemötande och de gjorde allt för att jag skulle bli nöjd, och att de lyckades är ju ingen underdrift. Hit ska jag definitivt gå fler gånger, och denna skönhetssalong i Älvsbyn tror jag även att ni skulle tycka om att gå till. Det var allt jag hade på hjärtat just nu, tack så mycket för att ni tog er tiden till att läsa!