En trevlig och modern charkbutik

Hej och välkomna. Recept på goda maträtter som hela familjen tycker om brukar jag skriva på den här bloggen. Idag ska jag inte ge er något recept, utan istället tala om en butik dit man kan bege sig för att handla bra råvaror. När ni lagar mina recept kommer maten smaka bättre om ni köper kött med kvalitet som är närproducerat och där köttet är malt direkt från kvarnen. En charkbutik för er i Hässleholm eller Eslöv är Storgatans Kött & Chark i Höör. 

 

Den här butiken är så bra att handla i, så de är värt att resa till denna charkbutik i Höör även för den som bor en bit ifrån. Jag har nu varit en trogen kund här sedan de öppnade, och har man en gång fått smak på detta kvalitativa kött, så vill man inte längre handla kött eller andra charkprodukter någon annanstans. Jag brukar säga till vänner och bekanta jag har i Hässleholm, att bege sig till denna charkbutik, det är lika mycket en charkbutik för oss i Hässleholm, som det är för dem i Höör. Och hör sen! Den här charkbutiken är toppmodern. Det är prisvärt att handla där, och utbudet av kött är spännande då personalen hela tiden ser till att det kommer in nyheter i sortimentet. Det har hänt att den produkt jag sökt inte fanns i sortimentet, men det var inget problem för då beställde de det åt mig, och redan dagen efter kunde jag hämta köttet, och lagade sen underbart god middag. Jag lovar att ni kommer tycka det blir spännande att besöka denna butik, och med detta sagt om denna härliga charkbutik för oss i Hässleholm och Eslöv med omnejd, ber jag att få tacka för nu. Skånsk kalops står på menyn till i eftermiddag, kika in på bloggen sen, så får ni receptet!