Avo Salladsbar AB

Hej på er alla fina läsare. Jag har just kommit tillbaka in på kontoret efter att ha varit ute och ätit lunch. Jag vet inte vilken gång i ordningen som jag går ut och äter lunch på en salladsbar i Växjö som heter Avo Salladsbar

 

Avo Salladsbar serverar väldigt fina och fräscha sallader, man få plocka själv på ett buffébord, men även baguetter och en hel del annat smått och gott serveras. Att det är ett riktigt populärt ställe är inte att undra på. Jag är långt ifrån den enda i denna stad som har gjort det till en vana att gå hit och äta. Nu är det ju så att jag är väldigt glad i mat. Det vet ju ni som brukar läsa här i bloggen. Jag har implementerat nya vanor i mitt liv, och börjat äta nyttigare. Därför är jag särskilt förtjust i Avo Salladsbar som serverar sallader som både mättar, smakar gott och är nyttiga. Denna salladsbar har haft öppet i många år och det märks att det är ett populärt ställe för många kommer hit och äter både lunch och middag. Att det sedan är en riktigt trevlig och avkopplande miljö gör ju inte saken sämre. Det finns förstås en orsak till att denna salladsbar i Växjö har blivit så välbesökt och populär. Alla råvaror är nämligen av högsta kvalité. Det stora utbudet gör att man kan gå hit dagligen och ändå få en variation på sina måltider. Jag hoppas att ni som ännu inte upptäckt vilket bra ställe Avo Salladsbar är, nu ska göra det, i och med att jag skrivit detta inlägg. Kanske syns vi där på salladsbaren, vem vet? Jag hade gärna skrivit några rader till, men nu är det dags för mig att stämpla in på jobbet igen, lunchrasten är slut.